El Viaje Vertical El Viaje Vertical

Aktuellt

El Viaje Vertical

Datum: 28 mars – 3 november

Att resa kan vara en inre resa eller en yttre. Det förändrar oss och vårt perspektiv. Konst är en resa utan återvändo som fyller vår själ och definierar vår stil. Fotografi är en representation av sanning och ett sätt att lämna spår. Konsten tar aldrig slut och vill alltid undersöka. Ingenting sägs och ingenting verkar tyda på att en horisont är synlig. Det är en blind resa, men full av ljus på samma gång. Den som söker behöver mat för sin fantasi, en impuls till sina önskningar och ett ledmotiv för att vägleda dem.”

Patricio Reig

Den argentinskfödde konstnären, fotografen och poeten Patricio Reig är en mångfacetterad konstnär som kombinerar olika tekniska resurser för att behandla fotografi. Det ger betraktaren möjlighet att hitta nyanser som gör bilden till en levande reflektion. Hans arbete visar sig bortom det fotografiska papperet där det har fångats och skapar effekten av minne och nostalgi. Han trycker och sätter in sina bilder på speciellt orientaliskt papper, vikta om och om igen och till sist doppade i ett bad med kaffe och natriumtiosulfat. Slumpmässiga kaffefläckar blir ärr som anger varje fotografi, och följaktligen varje historia de berättar.

Vill du bli fotograferad av Patricio?
I samband med utställningen El Viaje Vertical är vi stolta över att kunna erbjuda en unik möjlighet att få ditt porträtt taget av den fantastiska fotografen och konstnären Patricio Reig. Läs mer och boka

Utställningen sker i samarbete med The Photo Gallery www.thephotogallery.se

 

Tid

Under parkens öppettider

Plats

Villa Abelin

Pris

Ingår i entréavgift
Dagsentrè vuxen: 165 kr   Förköp: 155 kr
Barn 0-18 år: fri entré
Barn under 16 år måste ha vuxet sällskap.
Passa på att köpa ert säsongskort och njut av Norrviken hela säsongen för endast 290 kr

Förköp