Öppettider och entré 2021

Norrvikens trädgårdar bjuder in till Skogens år 2021 – med naturlig elegans på Norrvikens vis. Följ stigarna i skogen, upptäck gömda platser och njut av parkens unika stilträdgårdar och blomstrande rabatter. Låt själen grönska på Norrvikens trädgårdar.

karta över parken

Öppettider

Oktober: onsdag – söndag kl. 10-17

November: lördag & söndag kl. 10-17

Vinter på Norrviken: 24 november – 12 december, onsdag – söndag kl. 15-21
(OBS endast förköp, säsongskort gäller ej)

För större bokade sällskap har vi öppet året om, vänligen kontakta info@norrvikenbastad.se för mer information

Butikens öppettider: onsdag – söndag kl. 10-17

Orangeriets öppettider

Chocolaterians öppettider

Entré

Dagsentré: 150 kr vuxen.

Fri entré: 0-18 år. Barn under 16 år måste ha vuxet sällskap.

Säsongskort: 250 kr*

Familjeentré: Gå 5 betala för 4 ( Fri entré 0-18 år )

Pensionärsrabatt ( 65+ ): 10% rabatt på ordinarie entré

Förköp din entrébiljett här  ( Dagsbiljett gäller tom 31 oktober.)

Förköp din biljett till Vinter på Norrviken här

Norrvikens trädgårdar är kontantfritt, det går bra att betala med kort eller swish.

Kopplade hundar är välkomna i parken.

* Säsongskortet gäller april – oktober. Under speciella evenemang gäller ej säsongskort och entrépriset kan avvika.

Lek & bus sker i Hasses glada trädgård. Håll uppsyn över era barn – det finns vattendrag, stup och lösa stenar i parken.

Vi följer noga de rekommendationer som utlyses av Folkhälsomyndigheten kring Covid-19 samt vidtar de försiktighetsåtgärder som krävs och tar ansvar för de delar vi kan påverka och gläder oss åt det faktum att vi på Norrvikens trädgårdar fortfarande kan erbjuda våra gäster något alldeles underbart. Parken och restaurangen är öppen för dig som har möjlighet att ta sig hit och vi som jobbar kommer göra allt för att du som gäst ska ha en trygg vistelse hos oss.

Vi utökar städtillfällena ytterligare för om möjligt en ännu renare miljö att vistas i under ditt besök hos oss. Det gäller alla offentliga inomhusytor som är extra utsatta. Vi har även handsprit utplacerade på olika stationer där du enkelt kan rengöra dina händer. Våra kassor är kontantfria.

Parken och restaurangen är stor och det finns plats för oss alla, vilket gör det lätt att ge varandra utrymme. Var rädd om dig själv och andra och håll avstånd vid köbildning. Stanna hemma om du är sjuk eller om någon i ditt hushåll har misstänkt eller konstaterad covid-19.

Vill du följa oss på håll?

Befinner du dig lång bort eller inte kan besöka oss, kommer vi se till att du ska få njuta av Norrvikens trädgårdar via Instagram och Facebook, där tar vi med dig ut i parken och upptäcker den tillsammans.

Vi informerar oss löpande om läget och uppdaterar informationen vid behov. 20201103

Varmt välkommen!

Här finner du Folkhälsomyndighetens riktlinjer för att skydda dig själv och andra.

kostnadsfri app

Upptäck Norrviken med vår app

Med Norrvikens kostnadsfria app hittar du enkelt i trädgården med vår karta, fördjupar dig i våra utställningar och kan på egen hand guida dig runt i vår vackra trädgård.

Upptäck Norrviken  med vår app
tillgänglighet

tillgänglighet

På Norrvikens trädgårdar är vår ambition att alla ska kunna uppleva och njuta av vår vackra plats. För att förenkla för våra gäster med funktionsnedsättning har vi tagit fram en tillgänglighetskarta.

Läs mer

hundar är välkomna i parken

hundar är välkomna i parken

Alla kopplade hundar är välkomna i parken. Parken ger möjlighet till sköna hundpromenader längs stigar och gångar. På flera ställen i parken finns vattenskålar till din hund. Inne i Orangeriet restaurang och i villa Abelin är ej hundar tillåtna men de är välkomna på våra utomhusserveringar på terrassen och framför villan.

 

Fotografering

Fotografering

Privatpersoner är välkomna att ta bilder på våra byggnader och i trädgårdarna. Fotografering för kommersiellt bruk och bröllopsfotografering vänligen kontakta info@norrvikenbastad.se för offert.