Orangeriet restaurang är en upplevelse för alla sinnen. Här serveras omsorgsfullt tillagade rätter på råvaror från regionen. På menyn finns också anpassade rätter för små magar. Njut av en god kaffe, känn doften av nybakat eller bara stilla din hunger med en lunch.

Vi har stängt för säsongen och öppnar åter till påsken 2021.
För större bokade sällskap och konferenser har vi öppet hela året.

Förfrågan

Kontakta oss

Tel: +46 (0)431-30 21 00

ägarbyte

Vi välkomnar Anders Dahlbom

Orangeriet restaurang byter ägare 1 januari och Anders Dahlbom kliver in som gastronomisk ledare.

Tillsammans med den befintliga styrkan på Orangeriet kommer Anders bevara och utveckla vår unika matdestination.

”Jag ser fram emot att få arbete med alla lokala råvaror som regionen har att erbjuda och sätta min signatur på framtida menyer tillsammans med vårt team. Norrviken andas gastronomi som vi skall förvalta och utveckla”, säger Anders.

Chocolaterian

Chocolaterian

Smaskigt

Chocolaterian frestar med egentillverkad glass, läckra praliner, fika och lättare lunch. Chocolaterian har öppet året om.

Salamander café & bar

Ta en paus

Här hittar ni mackor, kall dryck, bakverk & glass och alltid rykande nybryggt ekologiskt kaffe och te. Kom in på en fika eller beställ en kopp kaffe att ta med ut i trädgården. Salamander café och bar hittar du i Villa Abelin. Öppet under restaurangens öppna dagar.

Salmander café
Större sällskap

Större sällskap

Plats för alla tillfällen

Vi arrangerar gruppluncher, minneshögtider som dop, bemärkelsedagar och bröllop. Önskar ni gruppmeny maila gärna så skickar vi passande menyer till er.

Förfrågan

Kontakta oss

Tel: +46 (0)431-30 21 10

Om Orangeriet

2021 inleds med ny gastronomisk ledare

Från och med 1 januari blir Anders Dahlbom ny gastronomisk ledare för Orangeriets restaurang. Det är Scandinavian Resorts, för många bekanta från bland annat Högfjällshotellet och Gammelgården, som är de nya ägarna.

Kontakta Orangeriet

Kontakt

Här når du oss

Kontakta oss

Kontakta oss

Tel: +46 (0)431-30 21 00