Från trädgård till bord

Orangeriet restaurang är en upplevelse för alla sinnen. Här serveras omsorgsfullt tillagade rätter på råvaror från regionen.

Öppet under
Oktober
onsdag – söndag 11:30-15:00

November
Lördag-söndag 11:30-15:00
Gåsamiddag
fredag 11 november från kl 17:00, boka bord på info@orangerietbastad.se

Varmt välkomna!

 

Orangeriet restaurang

Öppettider & kontakt

Restaurang Orangeriet & Café Salamander


Öppet
Onsdag-söndag 10:30-16:30
under september och oktober


Kontakt

Tel: 0431-30 21 10
e-post: info@orangerietbastad.se

Vi är en kontantfri anläggning och tar endast
Swish och kort.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i menyn.

Orangeriet restaurang är en del av Norrvikens trädgårdar och omfattas därför av entréavgift.

Veckansmeny

Serveras kl 11:30 – 15:00
Helbakad rotselleri
Krämig Bjäremajs – zucchini – svartkål – alpost – smörsås
175:-

Höstig Bjäresallad
Rostad pumpa – blomkål – syrade bönor – Torekovsvamp – ärtor – havtornsdressing
175:-

Dillbakad blåkveite
Rökta blåmusslor – palsternacka – pak choi – aroniabär
195:-

Rödvinsbräserad lammlägg
Kålrot– lökkräm – savoykål – trädgårdssky
195:-

Äppelbavaroise
Kanelglass – mandel – vanilj
110:-

För dom små

Pasta & köttfärssås
75:-

Pannkakor med sylt & grädde
75:-

SALAMANDER CAFÉ & BAR

SALAMANDER CAFÉ & BAR

Ta en paus. Kom in på en fika med nybryggt ekologiskt kaffe. Nytt för i år är att Salamander café får ett helt nytt sortiment, fullt av hembakade småkakor och fräscha smörgåsar.

Festligheter

Festligheter

Möjligheterna att skapa minnen för livet är fullt möjligt. Norrviken bjuder på omgivningar och lokaler som erbjuder allt. Vackert, genomtänkt och inbjudande. Som här när Victoriahuset är dukat för middag! Vi skapar gärna minnen för och med dig. Kontakta Orangeriet restaurang.

Närodlat

Närodlat

Från jord til bord. Mer närodlat än så här blir det inte. I Orangeriet serveras omsorgsfullt tillagade rätter på råvaror från regionen och efter vad säsongen erbjuder.

Vårt team

Vår ambition med Orangeriet Restaurang är från jord till bord och att det alltid, på varje tallrik vi serverar ska det finnas något från Norrvikens trädgårdar.

”Vi älskar mat, vi använder råvarorna med varsamhet, vi gillar tydliga smaker och vi krånglar inte till det i onödan även om vi gärna experimenterar, främst med lite annorlunda kombinationer kanske. Vi går gärna också ut i trädgården eller köksträdgården för att plocka blommor och blad att förgylla våra maträtter med.”

Vill du vara en del av vårt team, läs mer om möjligheterna att jobba med oss på Orangeriet.

Lediga tjänster
Vårt team