Från trädgård till bord

Orangeriet restaurang är en upplevelse för alla sinnen. Här serveras omsorgsfullt tillagade rätter på råvaror från regionen.

Vi har stängt för säsongen och välkomnar er åter till påsk 2023

Varmt välkomna!

 

Orangeriet restaurang

Kontakt

Orangeriet restaurang, Salamander Café & bar och Victoriahuset

Kontakt
Tel: 0431-30 21 10
e-post: info@orangerietbastad.se

Vi är en kontantfri anläggning och tar endast
Swish och kort.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i menyn.

Orangeriet restaurang är en del av Norrvikens trädgårdar och omfattas därför av entréavgift.

Öppettider

Stängt för säsongen vi ses till påsk 2023
SALAMANDER CAFÉ & BAR

SALAMANDER CAFÉ & BAR

Ta en paus. Kom in på en fika med nybryggt ekologiskt kaffe. Nytt för i år är att Salamander café får ett helt nytt sortiment, fullt av hembakade småkakor och fräscha smörgåsar.

Festligheter

Festligheter

Möjligheterna att skapa minnen för livet är fullt möjligt. Norrviken bjuder på omgivningar och lokaler som erbjuder allt. Vackert, genomtänkt och inbjudande. Som här när Victoriahuset är dukat för middag! Vi skapar gärna minnen för och med dig. Kontakta Orangeriet restaurang.

Närodlat

Närodlat

Från jord til bord. Mer närodlat än så här blir det inte. I Orangeriet serveras omsorgsfullt tillagade rätter på råvaror från regionen och efter vad säsongen erbjuder.

Vårt team

Vår ambition med Orangeriet restaurang är från jord till bord och att det alltid, på varje tallrik vi serverar ska det finnas något från Norrvikens trädgårdar.

”Vi älskar mat, vi använder råvarorna med varsamhet, vi gillar tydliga smaker och vi krånglar inte till det i onödan även om vi gärna experimenterar, främst med lite annorlunda kombinationer kanske. Vi går gärna också ut i trädgården eller köksträdgården för att plocka blommor och blad att förgylla våra maträtter med.”

Vill du vara en del av vårt team, läs mer om möjligheterna att jobba med oss på Orangeriet.

Lediga tjänster
Vårt team