En oförglömlig bröllopsdag

Atmosfären på Norrviken andas romantik och det råder en förtrollande stämning på platsen. Vi vet att bröllopsdagen för många är livets absolut viktigaste dag och vi strävar efter att göra varje bröllop unikt. Vi erbjuder vigsel, bröllopsfest och svit för natten. De historiska trädgårdarna och den vackra miljön sätter stämningen under er minnesvärda dag.

Förfrågan

Våra vigselplatser

Vigsel i trädgården

På vår Österländska terrass bjuder naturen på en vidunderlig utsikt över havet och förtrollande skönhet. Här kan vi möblera upp till 150 stolar.

Vigsel i trädgården

Säg ja i Victoriahuset

En magisk plats i glas som förlänger säsongen och skapar rum för upplevelser mitt i trädgårdarna. Växthuset är den perfekta platsen för en oförglömlig vigsel – med rätt mix av glamour, exklusivitet och romantik. Vi kan möblera upp med 100 stolar.

Säg ja i Victoriahuset
Boende

Boende

Norrviken erbjuder två romantiska sviter. Inredningen är exklusiv med vackra möbler, sköna sängar och ett brett utbud av faciliteter.

Vi har även samarbete med hotell här på Bjärehalvön och hjälper er gärna med rumsreservationer.

Bröllopsmiddag

Bröllopsmiddag

Middag och fest hålls i Orangeriet restaurang. Vi dukar upp med vita linnedukar, vita linneservetter, glas, bestick och maten serveras på vårt vackra Norrviken porslin. Här kan vi möblera upp till 200 personer.

Det lilla extra

Det lilla extra

Lägg till det lilla extra och njut av denna speciella dag, boka en loge för att göra er i ordning på plats. Vi hjälper er gärna med planering och förberedelser.

Bröllopspaket

Bröllopspaket Aroma

 • 2 glas mousserande vin som fördrink
 • 2 olika sorters kanapéer
 • 3-rätters festmeny
 • Utvalt vinpaket (2 glas till förrätt, 3 glas till varmrätt samt 1 glas dessertvin)
 • Kaffe
 • Vickning
 • Fri entré på bröllopsdagen
 • Två timmar konsultation

Bröllopspaket Pomona

 • 2 glas Champagne som fördrink
 • 3 olika sorters kanapéer
 • 3-rätters festmeny
 • Uppgraderat vinpaket (2 glas till förrätt, 3 glas till varmrätt samt 1 glas dessertvin)
 • Kaffe och avec
 • Vickning
 • Exklusiv provsmakning av utvald meny samt vinpaket inför bröllopsfesten
 • Fri entré på bröllopsdagen
 • Två timmar konsultation

I samtliga paket ingår lokal – Orangeriet restaurang, serveringspersonal samt personal som ställer i ordning både före och efter er middag. 

Norrviken – en sagolik plats för bröllop

ett av livets största ögonblick

Bröllopsdagen

Säg ja till din livspartner bland Norrvikens förtrollande trädgårdar med vidunderlig utsikt över havet.

Skåla in ert äktenskap tillsammans med nära och kära på Japanska terrassen.

Avnjut en välkomponerad 3-rätters meny i vackra Orangeriet restaurang.

Första dansen sägs symbolisera era första steg in i livet som man och fru.

Spendera natten i en av våra romantiska sviter.

Förfrågan
Bröllopsdagen

Fira er stora dag på Norrviken

Nästa steg – Bokning, ni betalar in er arrangemangsavgift och signerar bokningsbekräftelsen.

Låt oss guida er – I våra paket ingår ett konsultationsmöte där vi träffas och går igenom er stora dag. Vi finns även till hands om ni har frågor eller funderingar under planeringens gång. Det går också bra att köpa till fler konsultationstillfällen.

Nu är dagen här – Vi har nu lämnat över er bokning till vår restaurang som ansvarar för er bröllopsmiddag samt fest. Har ni bokat vigsel i Victoriahuset eller i trädgården har vi personal på plats som ansvarar för att platsen är iordningställd och möblerad.

Tack – För att ni har valt att spendera er stora dag här hos oss.

Förfrågan

Norrvikens trädgårdar är en fantastisk miljö för minnesvärda fester men är i första hand en trädgård. Er bokning ger inte exklusivitet till parken. Publika arrangemang och andra evenemang kan förekomma i trädgårdarna och utanför Orangeriet restaurang.

Vigsel på Norrviken
Ni bokar själva er vigselförrättare eller präst. Vigsel i parken kan ske från kl. 16.30. På bröllopsdagen har ni tillgång till vigselplatserna kl. 9-18. Norrvikens personal planerar och möblerar samt städar före och efter vigsel. Vid behov finns el framdraget till era musiker.

Vigsel i kyrka
Vi rekommenderar Mariakyrkan, Hovs kyrka och Torekovs kyrka. Detta bokar ni själva genom att ta kontakt med Svenska kyrkan Båstad-Östra Karup, telefon: 0431-787 00. Ni är sedan välkomna att anlända till Norrviken från kl. 17.

Middag & fest
Middag och fest hålls i Orangeriet restaurang. I samtliga bröllopspaket ingår personal som serverar under er middag. Bar ingår inte i paketen utan är en kostnad som tillkommer. Det är inte tillåtet att ta med egen mat eller dryck då restaurangen har serveringstillstånd.

Leverantörer och andra har tillgång till Orangeriet restaurang för förberedelser från kl. 15.30.

Tider under bröllopsdagen
Vigsel i parken från kl. 16.30
Fördrink från kl. 17
Middag från kl. 18
Avslut för festen senast kl. 02

Svit
Har ni bokat boende i svit är ni välkomna att checka in ankomstdagen kl. 14. Er frukost serveras mellan kl. 9-11 och utcheckning sker senast kl. 12 på avresedagen.

Loge
När ni har bokat en av våra vackra loger har ni tillträde från kl. 9.

Teknik
Ni bokar själva den teknik ni önskar till vigsel och middag. Vi tipsar gärna om duktiga och pålitliga leverantörer.

Vänligen notera att det inte är tillåtet med fyrverkerier, svävande lyktor, rökmaskin eller konfetti, då Norrviken är en anrik park med stort kulturhistoriskt värde.

Hotell i närheten
Vi har ett nära samarbete med tre härliga hotell här på Bjärehalvön. Vi hjälper er gärna med rumsreservationer.

Bokningsregler
Vid bokning tar Norrviken ut en arrangemangsavgift. Detta är en engångskostnad och inte att förväxla med en deposition eller förskottsbetalning. Arrangemangsavgiften dras inte bort från er slutfaktura och är inte heller återbetalningsbar.

Minimum antal bröllopskuvert, 70 gäster.

Vi reserverar oss för eventuella kostnadsökningar som avser varor och tjänster.

Kostnader som tillkommer
Utöver arrangemangsavgiften vill vi förtydliga att kostnader såsom ex. blomsterdekorationer, fotograf, bröllopstårta, underhållning, bar och teknik inte ingår i våra bröllopspaket. Vi förmedlar gärna kontakter med externa leverantörer och samarbetspartners.

Önskas individuella tillval medför detta extra kostnader.

Mer om våra boknings – & betalningsvillkor finns att läsa i våra bekräftelser.

 

 

ord från brudpar

Stort tack för att vi fick möjlighet att ha vårt bröllop hos er.
Er service har varit out-standing från början till slut och vår bröllopsmiddag var som i en dröm. Så vackert och så gott, det var den bästa dagen i våra liv och det var tack vare er!

Massor med kramar Alexandra & Wilhelm

Vi är er evigt tacksamma för er proffsighet och ödmjukhet! Det är sällan vi känner oss så välkomna som vi gjorde i helgen, och under hela resan! Vill bara återuppleva detta om och om igen, för det blev så bra! Vi hoppas att vi får nöjet att träffa er snart igen, fantastiska människor!

Mycket kärlek och många hälsningar

Ennis & Jocke

We had an absolutely amazing time at Norrviken, and I wanted to thank you for everything you did to make our reception and stay at Norrviken truly wonderful! We feel so lucky to have finally had our tiny wedding at Norrviken, and will cherish our memories of our wedding and stay there.

Thank you again, 
Amanda

 

Fotografer & film: Lena Evertsson, Loke Roos, Anna Lauridsen, Mija Rooth, Josefin Westin

Bildgalleri