Kombinera en kreativ konferensdag med kransbindning

Norrvikens trädgårdar och RAVINEN Kulturhus utgör en levande mötesplats för alla tillfällen, året om. Här finns alla förutsättningar för en produktiv och inspirerande konferens. Att bryta av konferensen med en kreativ workshop ökar inte bara energinivån, det skapar även minnen som ni tar med er efter konferensen.

Mat och dryck serveras i och från Orangeriet restaurang eller RAVINEN Café & Bistro. Nybryggt kaffe, hembakat och omsorgsfullt tillagad lunch med lokala råvaror utifrån säsongens utbud. Paketet kan bokas som både halv- och heldag där vi tar hand om det praktiska så ni kan rikta fokus på att skapa en minnesvärd upplevelse.

kreativt skapande

Kransbinderi

I paketet Konferens och Krans handleds ni av våra skickliga dekoratörer i en kreativ workshop kring tekniken att binda blomsterkransar på Norrvikens vis. Vi möter upp er vid ert konferensrum och går i samlad skara till dagens skapande verkstad. Blommor, växter och material ingår – kransarna får ni givetvis ta med er hem.

Kransbinderi
Halvdag

Halvdag

  • Förmiddagsfika med smörgås
  • Lunch med sallad, bröd, kaffe och kaka
  • Workshop kransbinderi cirka två timmar

Pris lågsäsong: 1660 kr
Pris högsäsong: 1820 kr

Läs mer om vad som ingår i halvdag

Heldag

Heldag

  • Förmiddagsfika med smörgås
  • Lunch med sallad, bröd, kaffe och kaka
  • Eftermiddagsfika med hembakat
  • Workshop kransbinderi cirka två timmar

Pris lågsäsong: 1790 kr
Pris högsäsong: 1970 kr

Läs mer om vad som ingår i heldag

I samtliga paket ingår lokal anpassad efter gruppens storlek, tillgång till teknisk utrustning (vänligen kontakta oss för detaljer) samt entré och tillgång till vår vackra park.

Boka

Konferensrum för alla tillfällen

Norrvikens trädgårdar och RAVINEN Kulturhus skapar tillsammans en perfekt mötesplats för både den mindre och större konferensgruppen.

Villa Abelin erbjuder fyra smakfullt inredda konferensrum med tidstypisk inredning. Konferensrummet Salvia bjuder på vacker utsikt över både Laholmsbukten och Barockträdgården samt en härlig loungedel och balkong för frisk luft. För större evenemang finns Victoriahuset, ett inrett växthus som rymmer upp till 150 gäster. Orangeriet restaurang kan ta emot upp till 400 gäster.

På RAVINEN Kulturhus, som är en del av Norrviken, finns ett auditorium med avancerad teaterteknisk utrustning och scenbelysning, med plats för 210 gäster. Med sin imponerande arkitektur erbjuder lokalen möjligheter för kreativa möten.

Läs mer om våra konferenslokaler

Fler konferenspaket