Dagskonferens med guidad tur på RAVINEN Kulturhus

Njut av Bjäres kulturstolthet, RAVINEN kulturhus med milsvid utsikt över havet. Här kan ni uppleva konst i världsklass och därtill finns allt ni behöver för en lyckad konferens.

Tillsammans utgör Norrvikens trädgårdar och RAVINEN Kulturhus en levande mötesplats för alla tillfällen, året om. Här har du och ditt team möjlighet att arbeta produktivt i en kulturell och inspirerande miljö. Konferensen kombineras med en visning i RAVINEN Kulturhus. Ett tillfälle att uppleva kultur, spännande historier och få en inblick i konstens värld. Just nu visas utställningen Weather Report av den danske och internationellt erkände konstnären TAL R.

Mat och dryck serveras i och från Orangeriet restaurang eller RAVINEN Café & Bistro. Njut av närproducerad mat och fika av högsta kvalitet i rogivande omgivning.

Boka

Halvdag

Halvdag

  • Förmiddagsfika med smörgås
  • Lunch med sallad, bröd, kaffe och kaka
  • Konstvisning cirka 45 min

Pris lågsäsong: 995 kr
Pris högsäsong: 1155 kr

Läs mer om vad som ingår i halvdag

Heldag

Heldag

  • Förmiddagsfika med smörgås
  • Lunch med sallad, bröd, kaffe och kaka
  • Eftermiddagsfika med hembakat
  • Konstvisning cirka 45 min

Pris lågsäsong: 1125 kr
Pris högsäsong: 1305 kr

Läs mer om vad som ingår i heldag

I samtliga paket ingår lokal anpassad efter gruppens storlek, tillgång till teknisk utrustning (vänligen kontakta oss för detaljer) samt entré och tillgång till vår vackra park.

Boka

Välj den visning som intresserar er

Visning RAVINEN

45 min

Lyssna till historien om RAVINEN och konstnärsparet Ulla och Gustav Kraitz starka vision att skapa en plats för konsten på Bjärehalvön. Vår guide visar er runt i byggnaden och ger en introduktion av pågående utställning och scenkonstprogram.

Konstvisning

45 min

Här fördjupar vi oss i pågående konstutställning. Vi möter fascinerande konstnärskap, ser och pratar om konstverken tillsammans samt undersöker olika teman och frågeställningar.

Konferensrum

Det finns en brett utbud av konferensrum hos RAVINEN Kulturhus och Norrviken.

RAVINEN Kulturhus erbjuder ett auditorium med teaterteknisk utrustning, scenbelysning med kapacitet för 210 gäster. Med en arkitektur som imponerar skapar denna lokal möjligheter för det innovativa mötet.

I hjärtat av Norrvikens trädgårdar ligger Villa Abelin som rymmer fyra mötesrum samtliga inredda i tidstypisk stil. Skapa en unik konferensupplevelse i Victoriahuset, vårt inredda växthus som rymmer 150 deltagare. För det större sällskapet tar Orangeriet restaurang upp till 400 gäster.

Läs mer om våra konferenslokaler

Fler konferenspaket