Heldagskonferens i inspirerande miljö

Kom till Norrviken och låt oss hjälpa dig att skapa en oförglömlig heldagskonferens i en inspirerande och avslappnande miljö.

Er dag börjar med att ni hälsas välkomna till er konferenslokal som självklart är anpassad efter gruppens storlek och önskemål. Under förmiddagen serveras nybryggt kaffe och smörgåsar från Salamander café & bar. Efter en förmiddag med produktiv konferenstid följer en välsmakande lunch i Orangeriet restaurang där ni får möjlighet att socialisera och umgås. Under eftermiddagen serveras kaffe med hembakat för att hålla energin på topp.

Det finns en mängd roliga och relationsstärkande aktiviteter att addera till er konferens. Ett perfekt tillfälle att skapa minnen tillsammans. Lär er hur man binder en vacker blomsterkrans tillsammans med våra duktiga dekoratörer och florister eller genomför en kreativ workshop på RAVINEN Kulturhus.

 

En heldagskonferens på Norrviken inkluderar:

  • Lokal anpassad efter gruppens storlek
  • Förmiddagsfika med smörgås
  • Lunch med sallad, bröd, kaffe och kaka
  • Eftermiddagsfika med hembakat
  • Tillgång till teknisk utrustning (vänligen kontakta oss för detaljer)
  • Entré och tillgång till vår vackra trädgård
  • Vårt värdskap för att säkerställa en smidig planering och service under hela konferensen

Boka

Skapa en större konferensupplevelse

Addera aktiviteter till din konferens

Överraska dina medarbetare med en social och relationsbyggande teamaktivitet i anslutning till er konferens. Chokladprovning med Chocolaterian, kransbindning tillsammans med våra duktiga dekoratörer eller en kreativ workshop på RAVINEN Kulturhus är bara några exempel på vad vi kan hjälpa er att addera.

Njut av Norrviken genom en guidad tur

Addera en guidad tur till din konferens och passa på att ta del av Norrvikens fantastiska och inspirerande miljö tillsammans med dina kollegor. Det finns ett stort utbud av olika guidningar i varierad tids- och prisskala.

Läs mer om våra guidningar

Boende hos våra samarbetspartners

Norrviken samarbetar med närliggande hotell såsom Torekov Hotell , Hotell Riviera Strand och Hotel Skansen. Vi hjälper gärna till att ordna övernattning om ni önskar att inkludera det som en del av er konferensupplevelse.

Våra konferensrum

Lokalen spelar stor roll för om ni ska uppnå en produktiv och inspirerande konferens. Det finns en brett utbud av konferensrum hos oss på Norrviken, alla utrustade med teknik för att kunna genomföra effektiva möten. Villa Abelin inrymmer fyra konferensrum, vackert inredda och dekorerade med tidstypisk interiör. För större sällskap och arrangemang finns Victoriahuset som rymmer upp till 150 gäster. Ett imponerande, inrett växthus som verkligen skapar en konferensupplevelse utöver det vanliga. Likaså inrymmer Orangeriet restaurang större sällskap med kapacitet för 400 gäster.

RAVINEN Kulturhus som är en del av Norrviken erbjuder ett auditorium med teaterteknisk utrustning, scenbelysning och plats för 210 personer. Med en arkitektur som imponerar skapar denna lokal otroliga möjligheter för det kreativa och inspirerande mötet.

Läs mer om våra konferenslokaler