Heldagskonferens med middag

Norrviken är en trädgård full av mötesrum. Här finns alla förutsättningar att skapa en produktiv och energifull konferens i en sagolik miljö.

Er konferensdag börjar med att ni hälsas välkomna till ert bekväma konferensrum. Under förmiddagen serveras nybryggt kaffe och smörgåsar från Salamander café & bar och er konferens fortskrider. Därefter följer en välsmakande och vällagad lunch i Orangeriet restaurang där ni får möjlighet att socialisera och umgås. Under eftermiddagen serveras kaffe med hembakat för att hålla energin på topp. Om ni önskar, finns möjligheten att välja till inspirerande och teambildande aktiviteter. Det kan exempelvis vara pralinprovning eller en kreativ workshop, där ni guidas av våra erfarna dekoratörer och florister i hur man binder en bukett eller krans. På så vis kan ni skapa en minnesvärd och givande upplevelse för hela konferensgruppen.

Att sedan avsluta er heldagskonferens med en gemensam middag adderar flera värden till konferensupplevelsen. Det ger deltagarna möjlighet att fördjupa sina diskussioner och samtal, men framför allt skapar det en stund för avkoppling och relationsskapande. Så vad kan vara ett bättre avslut på er heldagskonferens än en kulinarisk matupplevelse i Orangeriet restaurang eller Ravinen Café och Bistro? Utifrån säsongens råvaror och ett mathantverk av högsta kvalitet bjuds deltagarna på vällagad, närproducerad mat tillsammans med god dryck i en fantastisk miljö.

 

En heldagskonferens på Norrviken med middag inkluderar:

  • Lokal anpassad efter gruppens storlek
  • Förmiddagsfika med smörgås
  • Lunch med sallad, bröd, kaffe och kaka
  • Eftermiddagsfika med hembakat
  • Tillgång till teknisk utrustning (vänligen kontakta oss för detaljer)
  • Entré och tillgång till vår vackra trädgård
  • Trerättersmiddag i Orangeriet restaurang eller RAVINEN Café & Bistro
  • Vårt värdskap för att säkerställa en smidig planering och service under hela konferensen

Boka

Skapa en större konferensupplevelse

Addera aktiviteter till din konferens

Överraska dina medarbetare med en social och relationsbyggande teamaktivitet i anslutning till er konferens. Chokladprovning med Chocolaterian, kransbindning tillsammans med våra duktiga dekoratörer eller en kreativ workshop på RAVINEN Kulturhus är bara några exempel på vad vi kan hjälpa er att addera.

Njut av Norrviken med en guidad tur

Addera en guidad tur till din konferens och passa på att ta del av Norrvikens fantastiska och inspirerande miljö tillsammans med dina kollegor. Det finns ett stort utbud av olika visningar i varierad tids- och prisskala.

Läs mer om våra guidningar

Boende hos våra samarbetspartners

Norrviken samarbetar med närliggande hotell såsom Torekov Hotell , Hotell Riviera Strand och Hotel Skansen. Vi hjälper gärna till att ordna övernattning om ni önskar att inkludera det som en del av er konferensupplevelse.

Våra konferensrum

Det finns en brett utbud av konferensrum hos oss på Norrviken. Villa Abelin inrymmer fyra konferensrum, vackert inredda och dekorerade med tidstypisk interiör. För större sällskap och arrangemang finns Victoriahuset som rymmer upp till 150 gäster. Ett imponerande, inrett växthus som verkligen skapar en konferensupplevelse utöver det vanliga. Likaså inrymmer Orangeriet restaurang större sällskap med kapacitet för 400 gäster.

RAVINEN Kulturhus som är en del av Norrviken erbjuder ett auditorium med teaterteknisk utrustning, scenbelysning och plats för 210 personer. Med en arkitektur som imponerar skapar denna lokal otroliga möjligheter för det kreativa och inspirerande mötet.

Läs mer om våra konferenslokaler