En kreativ dagskonferens med pralintillverkning

Visste ni att vi har en alldeles underbar Chocolateria som granne här på Norrviken? I konferenspaket Chokladmästaren får ni möjlighet att kliva in i chokladens magiska värld och tillsammans skapa egna praliner och chokladkakor. Workshopen pågår i cirka två timmar där ni under handledning av en kunnig chocolatier får gjuta skal, koka tryffel och fylla praliner för att sedan ta med er hem.

Norrvikens trädgårdar och RAVINEN Kulturhus står för inspirerande mötesrum anpassade efter gruppens storlek och dagens upplägg. Välj mellan halv- eller heldag där det serveras nybryggt kaffe och hembakad fika samt vällagad lunch i Orangeriet restaurang eller RAVINEN Café & Bistro.

Halvdag

Halvdag

  • Förmiddagsfika med smörgås
  • Lunch med sallad, bröd, kaffe och kaka
  • Pralintillverkning, cirka två timmar

Pris lågsäsong: 1515 kr
Pris högsäsong: 1675 kr

Heldag

Heldag

  • Förmiddagsfika med smörgås
  • Lunch med sallad, bröd, kaffe och kaka
  • Eftermiddagsfika med hembakat
  • Pralintillverkning, cirka två timmar

Pris lågsäsong: 1645 kr
Pris högsäsong: 1825 kr

I samtliga paket ingår lokal anpassad efter gruppens storlek, tillgång till teknisk utrustning (vänligen kontakta oss för detaljer) samt entré och tillgång till vår vackra park.

Boka

Konferensrum

Norrvikens trädgårdar och RAVINEN Kulturhus är en utmärkt samlingsplats för både små och stora möten, med ett brett urval av mötesrum.

Villa Abelin erbjuder fyra elegant inredda konferenslokaler med autentisk atmosfär. Hortensia är ett av våra vackra rum där målningar från Rudolf Abelins tid finns kvar i taket och på väggarna. För större sällskap finns Victoriahuset, ett inrett växthus som har kapacitet för upp till 150 deltagare. Orangeriet restaurang är en perfekt lokal för större sällskap som rymmer upp till 400 gäster.

Hos RAVINEN Kulturhus, som utgör en del av Norrviken, finns ett auditorium med sofistikerad teaterteknik och scenbelysning, vilket kan husera upp till 210 besökare. Lokalens arkitektur erbjuder möjligheter för innovativa möten.

Läs mer om våra konferenslokaler

Fler konferenspaket