Dagskonferens med choklad- och pralinprovning

Boka en produktiv konferens och addera en rolig aktivitet som höjer energinivån.
I konferenspaketet Chokladfrossa unnar ni er ett smakfullt avbrott hos våra vänner på Chocolaterian som ligger precis vid entrén till Norrviken. Tillsammans med en kunnig chocolatier får ni en inblick i chokladens magiska värld. Under provningen får ni smaka på vit, ljus och mörk choklad i olika kakaohalter samt sex olika praliner.

Välj mellan halv- eller heldag där ni serveras nybryggt kaffe och härlig fika. Lunchen avnjuts antingen i Orangeriet restaurang eller i RAVINEN Café & Bistro. Konferensrum i olika storlekar finns både i Villa Abelin på Norrviken och i RAVINEN Kulturhus.

Allt samlat på bekvämt gångavstånd!

Halvdag

Halvdag

  • Förmiddagsfika med smörgås
  • Lunch med sallad, bröd, kaffe och kaka
  • Choklad- & pralinprovning ca. 75 min

Pris lågsäsong: 1155 kr
Pris högsäsong: 1315 kr

Läs mer om vad som ingår i halvdag

Heldag

Heldag

  • Förmiddagsfika med smörgås
  • Lunch med sallad, bröd, kaffe och kaka
  • Eftermiddagsfika med hembakat
  • Choklad- & pralinprovning ca. 75 min

Pris lågsäsong: 1285 kr
Pris högsäsong: 1465 kr

Läs mer om vad som ingår i heldag

I samtliga paket ingår lokal anpassad efter gruppens storlek, tillgång till teknisk utrustning (vänligen kontakta oss för detaljer) samt entré och tillgång till vår vackra park.

Boka

Våra konferensrum

Vi har ett brett urval av möteslokaler här på Norrviken. Villa Abelin har fyra vackert inredda konferensrum med tidstypisk interiör. Konferensrummet Magnolia har utsikt både mot Japanska trädgården och Laholmsbukten och precis utanför kan ni njuta av en bekväm loungedel. Victoriahuset, vårt inredda växthus rymmer upp till 150 personer och bidrar till en oförglömlig konferensdag. För större sammankomster erbjuder Orangeriet restaurang kapacitet för upp till 400 gäster.

Hos RAVINEN Kulturhus, som är en del av Norrviken, finns ett auditorium med teaterteknisk utrustning, scenbelysning och kapacitet för 210 personer. Med sin unika arkitektur skapar denna lokal möjligheter för inspirerande möten.

Läs mer om våra konferenslokaler

Fler konferenspaket