Dagskonferens med trädgårdsvandring

Norrviken är en trädgård full av mötesrum. Här finns alla förutsättningar att skapa en produktiv och energifull konferens i en sagolik trädgårdsmiljö.

Under dagen serveras mat och dryck från Orangeriet restaurang. Ni serveras nybryggt kaffe, hembakad fika och en välsmakande lunch tillagad på råvaror från regionen för att hålla energin på topp.

Konferenspaketet Blomsterprakt inkluderar en guidad vandring tillsammans med en av våra trädgårdsmästare. Ett ypperligt sätt att tillföra inspiration och energi till er konferens.

 

Boka

Välj bland Norrvikens guidade trädgårdsvandringar

Halvdag

Halvdag

  • Förmiddagsfika med smörgås
  • Lunch med sallad, bröd, kaffe och kaka
  • Trädgårdsvandring 45-60 min

Pris lågsäsong: 965 kr
Pris högsäsong: 1125 kr

Läs mer om vad som ingår i halvdag

Heldag

Heldag

  • Förmiddagsfika med smörgås
  • Lunch med sallad, bröd, kaffe och kaka
  • Eftermiddagsfika med hembakat
  • Trädgårdsvandring 45-60 min

Pris lågsäsong: 1095 kr
Pris högsäsong: 1275 kr

Läs mer om vad som ingår i heldag

I samtliga paket ingår lokal anpassad efter gruppens storlek, tillgång till teknisk utrustning (vänligen kontakta oss för detaljer) samt entré och tillgång till vår vackra park.

Konferensrum mitt i trädgården

I Villa Ablin finns fyra elegant inredda konferenslokaler med autentisk atmosfär. Ett exempel är Magnolia med utsikt mot Laholmsbukten och ner mot Japanska trädgården. Utanför rummet finns loungedel med bekväma fåtöljer för avkopplande pauser. Mitt i parken ligger Victoriahuset, vårt inredda växthus med plats för upp till 150 personer. Orangeriet restaurang utgör en perfekt plats för större sällskap, med utrymme för upp till 400 gäster.

RAVINEN Kulturhus, en del av Norrviken, rymmer ett auditorium med sofistikerad teaterteknik och scenbelysning, som kan husera upp till 210 besökare. Med sin imponerande arkitektur erbjuder denna lokal enastående möjligheter för inspirerande möten.

Läs mer om våra konferenslokaler

Fler konferenspaket