Kameliasnack på Norrviken Kameliasnack på Norrviken

Aktuellt

Kameliasnack på Norrviken

Datum: 2 mars

Varmt välkommen till en eftermiddag med kunskap, inspiration och försmak av våren.

I fjol fick Norrviken förfrågan om att ta emot en större samling Kamelior. Ett 60-tal sorter i varierande storlek, färg och form. Samlingen kommer från Börje och Ann-Britt Pettersson i Vinslöv som under en 20 års tid samlat dessa vackra växter för privat intresse. Nu har de flyttat in på Norrviken och kommer förhoppningsvis förgylla vårt gröna växthus med sin blomning under vinter och vårvinter många år framöver.

Låt dig inspireras av Börjes bästa tips för att lyckas med den magnifika Kamelian. Det bjuds på fika från RAVINEN och Anneli Runesdotter Nickel, ansvarig för trädgårdarna på Norrvikens trädgårdar berättar om årets planteringar och delar med sig av sina bästa tips för att lyckas med vårplanteringen.

Butik Norrviken har öppet kl. 10-17 och välkomnar med härliga vårprodukter.
Passa på att köpa ditt säsongskort denna dag och få en goodiebag på köpet (gäller endast vid köpt biljett till Kameliasnack).

 

Tid & program

Lördag 2 mars kl. 13.30-16

13.30-14.30 – Kameliasnack med Börje och Ann-Britt Pettersson
Hör mer kring historien och ta del av tips om hur du lyckas bäst med den magnifika Kamelian.

14.30-15.00 – Härlig godsaker serveras från RAVINEN Café & Bistro
Vi avnjuter godsaker från RAVINEN Café & Bistro – ett riktigt mathantverk av lokala råvaror. Vid allergier vänligen meddela detta till charlotte@norrvikenbastad.se senast 23 februari.

15.00-16.00 Guidad tur om årets planteringar på Norrviken
En guidad tur genom trädgårdarna tillsammans med Anneli Runesdotter Nickel som berättar om tankarna kring årets planteringar på Norrviken samt delar med sig av sina tips kring en lyckad vårplantering.

 

Pris

265 kr per person

Förköp din biljett här