Det ståtliga Victoriahuset har vi skapat för speciella händelser. En perfekt inramning till den glamourösa festen, det oförglömliga bröllopet eller jubileet. Kanske en produktlansering det verkligen pratas om? Här finns alla förutsättningar för att tänka annorlunda och skapa något nytt. Det är det som är tanken med Victoriahuset – att låta storslagna idéer gro till verkliga planer.

Event och fester

Event och fester

En magisk plats

Det ståtliga Victoriahuset i viktoriansk stil har vi skapat för speciella händelser. En magisk plats i glas som förlänger säsongen och skapar rum för upplevelser mitt i trädgårdarna. Platsen passar för festligheter, oförglömliga bröllop, event, mässor och produktlanseringar det verkligen pratas om. Här finns alla förutsättningar att tänka annorlunda och skapa något nytt.

Förfrågan

Norrviken Exclusive

Norrviken Exclusive

Ditt eget Norrviken

Med konceptet “Norrviken Exclusive”, kan du omvandla hela parken till din alldeles egna plats med ett paketerat lyxprogram. Då pågår inga andra aktiviteter i parken och du har tillgång till Victoriahuset, Villa Abelin, hela eller delar av trädgården och Orangeriet. Kontakta oss för mer information om hur ett sådant evenemang skulle kunna se ut.

Förfrågan

Victoriahuset

En spektakulär plats

Victoriahuset är den idealiska platsen för festen – med rätt mix av exklusivitet och glamour. Fira speciella födelsedagar, bröllop och jubileum. Men också företagsfester med extra guldkant – som exempelvis galamiddagar för säljarna och lyxiga fester för leverantörer. Victoriahuset är perfekt för fotografering och filminspelning.

Utbildningar, workshops och föreläsningar

Utbildningar, workshops och föreläsningar

Inspiration och nya tankar

Rudolf Abelin, grundaren av Norrvikens trädgårdar, var en visionernas man. Han ville inte att trädgården endast skulle beskådas utan även användas till nytta och nöje. Victoriahuset blir som en scen för seminariedagar, workshops, mini-mässor, boksläpp – allt det du vill att det ska vara. Blanda både inomhus- och utomhusupplevelser. Vi hjälper er gärna att planera.

Förfrågan

Odlingar

Köksträdgården

Köksträdgården är till för ögat och gommen, för inspiration och kunskapstörst. Här odlar vi grönsaker och örter som vi kan använda i vår restaurang. Samtidigt vill vi ge dig idéer och uppslag för din egen odling. Självklart växlar odlingen efter säsong så förändringar i odlingsbäddar förekommer.