Konferensrum Konferensrum

Var tänker du bäst?

Konferensrum

Vi har flera kompletta konferensrum för att passa olika behov och önskemål, vart och ett med sin atmosfär. Från det lilla, personliga rummet till den stora, ljusa lokalen med plats för 300 sittande. Perfekt för seminarium, föreläsningar och lanseringar.

Lavendel

Lavendel

Lavendel är placerad precis innanför vår bubbelbar, med en underbar utsikt över Japanska trädgården. Konferensrummet går även bra att kombinera med Kamelia som ett extra grupprum. Kan bokas 1 oktober – 31 mars.

Biosittning max 42 personer
Skolsittning max 24 personer

Kamelia

Kamelia

Konferensrum Kamelia ligger på första plan och har närheten till trädgården och Orangeriet. Här finns även en lounge del som passar perfekt för grupparbeten, fåtöljerna står trivsamt placerade framför en stor öppen brasa. Kan bokas 1 oktober – 31 mars.

Biosittning max 40 personer
Skolsittning max 24 personer

Hortensia

Hortensia

En av våra vackraste lokaler där målningar från Rudolf Abelins tid finns kvar i taket och på väggarna.

Biosittning max 40 personer
Skolsittning max 24 personer

Malva

Malva

Ett perfekt konferensrum för ledningsgrupper eller det mindre sällskapet. Kreativa möten skapas i detta konferensrum med utsikt mot vackra Barockträdgården.

Styrelsesittning max 12 personer

Victoriahuset

Victoriahuset

Vårt Victoriahus blir som en scen för seminariedagar, workshops, mini-mässor, boksläpp, konferenser – allt det du vill att det ska vara. Blanda både inomhus- och utomhusupplevelser.

Biosittning 60-100 personer, övriga möbleringar och antal kontakta oss.
Måndag – torsdag kl. 8.00 -17.00

Kontakta oss

Kontakta oss