Konferensrum Konferensrum

Var tänker du bäst?

Konferensrum

Vi har flera kompletta konferensrum för att passa olika behov och önskemål, vart och ett med sin atmosfär. Från det lilla, personliga rummet till den stora, ljusa lokalen med plats för 300 sittande. Perfekt för seminarium, föreläsningar och lanseringar.

Salvia

Salvia är placerat på ovanvåningen i Villa Abelin. Fönsterna bjuder in till en vacker utsikt över både Laholmsbukten och Barockträdgården. Utanför Salvia finns en trevlig loungedel och även en tjusig balkong för att ta sig lite frisk luft.

Biosittning max 28 personer
Styrelsesittning max 12 personer

Magnolia

Vårt konferensrum Magnolia ligger på ovanvåningen i Villa Abelin. Fönsterna vetter mot både Japanska trädgården och Laholmsbukten. Det går även att skymta Eriks Hus och Renässansträdgården. Utanför Magnolia finns en loungedel med några fåtöljer framför en stor vacker öppen brasa.

Biosittning max 47 personer
Skolsittning max 24 personer

Hortensia

Hortensia

En av våra vackraste lokaler där målningar från Rudolf Abelins tid finns kvar i taket och på väggarna.

Biosittning max 40 personer
Skolsittning max 24 personer

Malva

Malva

Ett perfekt konferensrum för ledningsgrupper eller det mindre sällskapet. Kreativa möten skapas i detta konferensrum med utsikt mot vackra Barockträdgården.

Styrelsesittning max 12 personer

Victoriahuset

Victoriahuset

Vårt magiska Victoriahus utgör er scen vid seminariedagar, workshops, mini-mässor, boksläpp, konferenser – allt det du vill att det ska vara. Blanda både inomhus- och utomhusupplevelser.

Biosittning max 100 personer
Önskas annan möblering, vänligen kontakta oss

Kontakta oss