Konferensrum Konferensrum

Var tänker du bäst?

Konferensrum

Vi har flera konferensrum för olika behov och önskemål, var och ett med sin speciella och unika atmosfär. Från det lilla, personliga rummet i Villa Abelin till vårt stora, ljusa orangeri med plats för 400 sittande. Perfekt för seminarium, föreläsningar och företagsevent.

Konferensrum med ett stort bord med stolar runt om i äldre stil.

Salvia

Rummet Salvia ligger på ovanvåningen i Villa Abelin. Fönsterna bjuder på vacker utsikt över både Laholmsbukten och Barockträdgården. Utanför Salvia finns en trevlig loungedel med bekväma fåtöljer och även en balkong för frisk luft.

Biosittning max 28 personer
Styrelsesittning max 12 personer

Konferensrum med uppradade stolar och bord.

Magnolia

Magnolia är ett av de större konferensrummen i Villa Abelin. Fönsterna vetter mot Japanska trädgården och Laholmsbukten med milsvid utsikt över havet. Från rummet går det även att skymta Eriks Hus och vackra Renässansträdgården. Utanför Magnolia finns en loungedel med bekväma fåtöljer för sociala och avkopplande pauser.

Biosittning max 47 personer
Skolsittning max 24 personer

Konferensrum med uppradade stolar och bord.

Hortensia

Konferensrummet Hortensia, elegant smyckat med tak och väggmålningar från Rudolf Abelins tid, bjuder på en alldeles särskild atmosfär och känsla. De stora fönsterpartierna som vetter mot Renässansträdgården skapar både ljus och rymd i lokalen.

Biosittning max 40 personer
Skolsittning max 24 personer

Konferensrum med uppradade stolar och bord.

Malva

Konferensrummet Malva lämpar sig för det mindre sällskapet, med plats för 12 sittande personer. Här blickar konferensdeltagarna ut över Barockträdgården med sin växtlighet. Det skapar en härlig, grön inramning och en rogivande atmosfär.

Skolsittning max 24 personer

Växthus med vinrödaväxter framför på Norrviken.

Victoriahuset

Vårt magiska Victoriahus utgör er scen vid seminariedagar, workshops, mini-mässor, boksläpp, konferenser – allt det du vill att det ska vara. En lokal med fantastiskt ljusinsläpp i hjärtat av all grönska.

Biosittning max 150 personer
Önskas annan möblering, vänligen kontakta oss

Kontakta oss