Konferensrum Konferensrum

Var tänker du bäst?

Konferensrum

Vi har flera kompletta konferensrum för att passa olika behov och önskemål, vart och ett med sin atmosfär. Från det lilla, personliga rummet till den stora, ljusa lokalen med plats för 400 sittande. Perfekt för seminarium, föreläsningar och lanseringar.

Lavendel

Lavendel

Lavendel är placerad precis innanför vår bubbelbar, med en underbar utsikt över Japanska trädgården. Konferensrummet går även bra att kombinera med Kamelia som ett extra grupprum.

Biosittning max 42 personer
Skolsittning max 24 personer

Kamelia

Kamelia

Konferensrum Kamelia ligger på första plan och har närheten till trädgården och Orangeriet. Här finns även en loungedel som passar perfekt för grupparbeten, fåtöljerna står trivsamt placerade framför en stor öppen brasa.

Biosittning max 70 personer
Skolsittning max 24 personer

Hortensia

Hortensia

En av våra vackraste lokaler där målningar från Rudolf Abelins tid finns kvar i taket och på väggarna.

Biosittning max 40 personer
Skolsittning max 30 personer

Malva

Malva

Ett perfekt konferensrum för ledningsgrupper eller det mindre sällskapet. Kreativa möten skapas i detta konferensrum med utsikt mot vackra Barockträdgården.

Styrelsesittning max 12 personer

Magnolia

Magnolia

Placerad på andra plan med stora fönster ut mot flera delar av trädgården finns konferensrummet Magnolia. Precis utanför finns en trevlig loungedel med öppen brasa där man kan passa på att njuta i pauserna.

Biosittning max 47 personer
Skolsittning max 30 personer

Salvia

Salvia

Ett perfekt konferensrum för ledningsgrupper eller det mindre sällskapet. Kreativa möten skapas i detta konferensrum med utsikt mot den vackra Barockträdgården.

Styrelsesittning max 12 personer

Victoriahuset

Victoriahuset

Vårt nya Victoriahus blir som en scen för seminariedagar, workshops, mini-mässor, boksläpp, konferenser – allt det du vill att det ska vara. Blanda både inomhus- och utomhusupplevelser.

Biosittning 60-100 personer, övriga möbleringar och antal kontakta oss.
Måndag – torsdag kl. 8.00 -17.00

Kontakta oss

Kontakta oss