Ibland behöver man byta miljö för att leda in tankarna på nya spår. Lämna kontoret en stund och kicka igång kreativiteten i vår fantastiska park. Norrviken är en perfekt plats för hel- och halvdagskonferensen, ledningsmötet och affärslunchen. Ska du boka en konferens i Skåne, välkommen att kontakta oss.

Förfrågan

Kontakta oss

Telefon: +46 (0)431-30 21 00

Konferensrum

Var tänker du bäst?

Vi har flera kompletta konferensrum för att passa olika behov och önskemål, vart och ett med sin atmosfär. Från det lilla, personliga rummet till den stora, ljusa lokalen med plats för 400 sittande. Perfekt för seminarium, föreläsningar och lanseringar.

Läs mer

Konferensrum
Mat & Dryck

Mat & dryck

Konferens med smak

Det märks när maten har en stark koppling till platsen. Bjärehalvön är ett skafferi av högkvalitativa råvaror. Av dessa skapar våra kockar säsongens smaksensationer. Slå er ner i det vackra Orangeriet och njut av resultatet. I Salamander café & bar bjuder vi på lite enklare rätter.

Läs mer

Ett aktivt möte

Möten utomhus

Låna picknick-filtar och njut av lugnet i den japanska trädgården, låt samtalen spira under en gemensam walk & talk i parken och avsluta med ”after garden” i Champagnebaren. Vi tipsar gärna om aktiviteter och teambuilding med parken som inramning.

Läs mer

Möten utomhus
Aktiviteter

Ett aktivt möte

Teambuilding

Testa gränserna, upplev något nytt, utmana varandra eller skapa något tillsammans. Vi samarbetar med SpiritEvent och anordnar konferensaktiviteter såväl inomhus som ute i naturen, helt enligt era önskemål. Ni väljer det ni tror kan ta ert team till en ny nivå – kanske det är adrenalinpumpande aktiviteter eller kluriga problemlösningar.

Läs mer

Färdiga förslag

Konferenspaket

Vi har färdiga paket för hel- och halvdagskonferenser som inkluderar konferenslokal och mat. Vill ni komplettera med aktiviteter så hjälper vi er gärna med ett passande program.

Läs mer

Konferenspaket
Planera eventet

Företagsevent

Evenemang i unik miljö

Norrviken erbjuder en unik och flexibel evenemangsplats. Kontakta oss gärna för ett möte och en vidare diskussion.

Läs mer

Victoriahuset

En magisk plats

Det ståtliga växthuset har vi skapat för speciella händelser. En perfekt inramning till den glamourösa festen, det oförglömliga bröllopet eller jubileet. Kanske en produktlansering det verkligen pratas om? Här finns alla förutsättningar för att tänka annorlunda och skapa något nytt. Det är det som är tanken med Victoriahuset – att låta storslagna idéer gro till verkliga planer.

Läs mer