Fastighets- och maskinparksansvarig Fastighets- och maskinparksansvarig

Lediga tjänster

Fastighets- och maskinparksansvarig

Är du en händig, lösningsorienterad ordentlig person? Norrviken utvecklas och därför söker vi nu en ny kollega som kommer att vara huvudansvarig för Norrvikens fastigheter och maskinpark samt vid vissa större event arbeta med teknik och byggnationer.

Om oss
Norrvikens trädgårdar befinner sig i en stark utvecklingsfas.
Trädgårdarna besöks för att betraktas och njutas av och fungerar även som en arena för konserter, teatrar, mässor och utställningar. Villa Abelin som är belägen mitt i anläggningen är en unik mötesplats med sina vackra konferensrum och sviter, cafeteria och restaurang för 400 sittande gäster.
I vårt vackra Victoriahus på dryga 200 kvadrat hålls vigslar, utställningar och event av olika slag.

Under kommande år så kommer Norrviken att utvecklas mycket. Vi kommer att investera i både byggnationer, växtlighet och människor som vill vara med och förverkliga vår vision. Nu söker vi efter dig som vill ha en nyckelroll i form av allt tekniskt som rör anläggningen.

Dina arbetsuppgifter
• Du kommer att vara ansvarig för fastigheter inom Norrviken. Villa Abelin, personalhus, maskinhall, hantverkshus, växthus, Chocolateria, lager och förråd mm.
• Ansvar för vår maskinpark med trädgårdens maskiner. Lastare, traktor, gaters och mindre trädgårdsmaskiner.
• Arbete med våra dammar och bevattningsanläggning, vägar och grusytor.
• Arbeta med praktiska delar kopplat till våra event som Hantverksmässan, medeltidsdag, teatrar och julupplevelser. Dragning av el, mindre byggnationer, och andra diverse praktiska moment.

Arbetet kommer att ske i tät samverkan med trädgårdsavdelningen på Norrviken och med anläggningens engagerade ägare.

Din profil
• Du är en händig person, med allmänkunskap inom områden som enklare byggnationer, el och diverse som rör fastighetsskötsel.
• Du trivs med att lösa problem, skapa ordning och få saker att fungera.
• Du är ordningsam och kommunikativ.

Som sökande så trivs du med att jobba i en miljö där det händer mycket. Trivs med snabba beslutsvägar och hög aktivitet.
Du är både noggrann och praktiskt lagd och trivs med att hålla snyggt runt omkring dig och att skapa resultat som ger driftsäkerhet.
Som person är du serviceinriktad och trivs med att jobba i team. Körkort B krävs.

Varaktighet/Arbetstid
100 % tjänst på plats i Båstad. Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Viss arbetstid kan bli förlagd till helger. Årsarbetstid.

Lön
Fast lön enligt ök.

Start
Omgående, eller enligt överenskommelse

Ansökan
Rekryteringsprocessen sker kontinuerlig, dock vill vi ha din ansökan senast 15 januari 2019. Då Norrviken är i en stark utvecklingsfas kommer CV som passar vår anläggning framåt, sparas för framtida rekryteringar.

Eventuella frågor besvaras av trädgårdsmästare Kajsa Vildängen 072-050 90 98.

Skicka din ansökan omgående till;
kajsa@norrvikenbastad.se