Assisterande Restaurangchef med bröllops- och bankettansvar Assisterande Restaurangchef med bröllops- och bankettansvar

Lediga tjänster

Assisterande Restaurangchef med bröllops- och bankettansvar

Vi söker en Assisterande Restaurangchef till Orangeriet Restaurang på Norrvikens trädgårdar i Båstad. Norrvikens trädgårdar är en unik plats med sina sju stilträdgårdar. I hjärtat av trädgårdarna ligger Villa Abelin med Orangeriet Restaurang och Salamander Café & Bar.

Huvuduppgifter i tjänsten
Orangeriet Restaurang är en av södra Sveriges ledande anläggningar för bröllop, din huvuduppgift kommer vara att hålla i bankett- och bröllopsmiddagar samt ha ett stort personalansvar gällande planering och schemaläggning.

I bankettdelen kommer du tillsammans med restaurangchef ansvara för helheten och vara delaktig i allt från planering tillsammans med brudpar/eventbokare till att vara ansvarig på plats i genomförandet. Tillsammans med övrig personal kommer du styra och coacha teamet och samtidigt ge gästen det lilla extra.

Din profil
Vi söker dig med minst 5 års branschvana, gärna från hotell och bankett. Du ska ha goda ledaregenskaper vara kvalitetsmedveten och ha öga för detaljer. Att vara flexibel och att kunna hantera stressiga situationer är två förutsättningar. Du ska ha goda kunskaper i mat och dryck och meriterande är om du har sommelierutbildning.

Personligheter vi värdesätter lite extra
Positiv inställning
Tydlig och kommunikativ
Flexibel God Samarbetsförmåga

Anställning
Vi erbjuder en fast anställning.

Start
Mars 2019

Ansökan
Intervjuer kommer ske löpande, sista ansökningsdagen är 2018-12-31

Vid frågor kontakta Ulrica Millqvist 070-315 46 09

Välkommen med din ansökan till:
ulrica@orangerietbastad.se

Orangeriet