Är du vår nya medarbetare? Är du vår nya medarbetare?

Lediga tjänster

Är du vår nya medarbetare?

Letar du efter ditt drömjobb och gillar service?

På Norrvikens trädgårdar har vi vår vackra Villa Abelin, med reception, sviter, konferensrum, utställningar, restaurang och café. Vi har ett magnifikt växthus, Victoriahuset, för företagsevent, föreläsningar och vigslar. Vår trädgård är öppen för besökare med en entré som är bemannad april-september och en butik som är bemannad när parken är öppen.

Vi söker en receptions- och bokningsansvarig
Du blir en viktig spelare i teamet som har ansvaret för all logistik kring våra olika bröllops- och konferensbokningar i Villa Abelin och Victoriahuset. Det innebär både kontorsarbete, att stå i receptionen (eller entré/butik) och hålla i möten, både på vardagar och helger framförallt under sommaren när trycket är som störst.

Du håller i logistiken i villan, planerar städ, hjälper till med inköp till butiken, skickar offerter för vigslar och konferenser, håller i bokningarna samt ansvarar för genomförandet. Du ansvarar också för personal och bemanning av reception, entré och butik.

Detta är en rolig tjänst där det gäller att ha många bollar i luften, vara strukturerad och lösningsorienterad.

Vi söker:
En glad, prestigelös & driven person som kommer vara en nyckelspelare hos oss. Din roll är värdefull för att verksamhetens dagliga arbete ska flyta på smidigt. Du är engagerad och ansvarstagande, duktig på att kommunicera och uttrycker dig väl i tal och skrift.

Du värdesätter ett professionellt bemötande i alla kontaktytor, såväl internt som gentemot besökare. Du är bra på att prioritera, organisera och har ett sinne för detaljer. Viktigast för tjänsten är naturligtvis dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder:
Ett omväxlande arbete där du ges möjligheter att växa och vara med och driva utveckling och förändring utifrån de behov, krav och målsättningar som organisationen står inför. Du ansluter till ett trevligt och engagerat team av kollegor där man tillsammans värnar om en hög trivsel och god gemenskap på arbetsplatsen.

Vi ser gärna sökande med erfarenhet av liknande tjänst

Språk – svenska och engelska i tal och skrift är ett krav

Körkort – är ett krav

Vi erbjuder fast anställning med sex månaders provanställning per omgående.

Rekrytering kommer att ske löpande, sista ansökningsdatum är den 18/10. Har du frågor går det bra att kontakta Linda Jönsson på 0431-302101. Skicka ert CV till linda@norrvikenbastad.se.