Är du vår nya medarbetare? Är du vår nya medarbetare?

Lediga tjänster

Är du vår nya medarbetare?

Driftsansvarig trädgårdsmästare till Norrvikens trädgårdar i Båstad

Är du trädgårdsmästare med erfarenhet av och talang för arbetsledning? Norrviken utvecklas och därför söker vi nu en ny trädgårdsmästarkollega som kommer att vara huvudansvarig för skötseln och drift av trädgårdarna.

Om oss
Norrvikens trädgårdar befinner sig i en stark utvecklingsfas av både restaurering av de befintliga stilträdgårdarna och nyanläggning av innehåll och upplevelser i trädgårdarnas olika rumsligheter.

Trädgårdarna besöks för att betraktas och njutas av och fungerar även som en arena för konserter, teatrar, mässor och utställningar. Villa Abelin som är belägen mitt i anläggningen är en unik mötesplats med sina vackra konferensrum och sviter, cafeteria och restaurang för 400 sittande gäster.

Norrvikens trädgårdar grundades av Rudolf Abelin. Han kom till Båstad 1906 i sitt sökande efter en plats där han kunde förverkliga sin dröm om att skapa ett ”levande trädgårdsmuseum”. Rudolfs vision vill vi förvalta och förflytta till vår samtid. Under kommande år så kommer trädgårdarna på Norrviken att utvecklas mycket. Vi kommer att investera i både växtlighet och människor som vill vara med och förverkliga vår vision. Nu söker vi efter dig som vill ha en nyckelroll i driften av anläggningen.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att vara ansvarig för skötsel av trädgårdarna tillsammans med ett team på 6-13 personer beroende på säsong. Du kommer genom praktisk ledning av teamet att ha en nyckelroll i trädgårdarnas förvaltning.

Arbetet kommer att ske i tät samverkan med utvecklingsansvarig för trädgårdarna och med anläggningens engagerade ägare.

Din profil
Du är trädgårdsmästare med god erfarenhet av både yrket och rollen som ledare. Vi söker dig som brinner för trädgårdsmästaryrket och trivs med att ansvara för en park med mycket hög ambitionsnivå gällande skötsel och estetik. Du trivs med att få effektivitet och arbetsglädje i gruppen och har en naturlig fallenhet både för att leda människor, effektiva arbetssätt och insatser som får ”trädgården att blomma”

Som sökande så trivs du med att jobba i en miljö där det händer mycket. Du är både noggrann och praktiskt lagd och trivs med att hålla snyggt runt omkring dig och att skapa resultat som ger effekt.

Som person är du tydlig, serviceinriktad och trivs med att jobba i team. Körkort krävs.

Varaktighet/Arbetstid
100 % tjänst på plats i Båstad. Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Viss arbetstid kan bli förlagd till helger. Årsarbetstid.

Lön
Fast lön enligt ök.

Start
Omgående, eller enligt överenskommelse

Ansökan
Rekryteringsprocessen sker kontinuerlig, dock vill vi ha din ansökan senast 15 oktober. Då Norrviken är i en stark utvecklingsfas kommer CV som passar vår anläggning framåt, sparas för framtida rekryteringar.

Eventuella frågor besvaras av trädgårdsmästare Kajsa Vildängen på 0720-50 90 98.

Skicka din ansökan omgående till:
kajsa@norrvikenbastad.se