Vinterkonferens på Norrviken

Upplev Vinter på Norrviken som i år kommer i en helt ny skrud. Förena nytta med nöje genom att kombinera en lekfull ljus- och ljudupplevelse med en effektiv halvdagskonferens. Vi tar hand om alla praktiska detaljer så att ni kan fokusera på era mål och prestationer. Vinterpaketet inkluderar allt som ingår i vårt vanliga halvdagspaket samt entré till Vinter på Norrviken och rykande varm glögg.

 

En vinterkonferens på Norrviken inkluderar:

  • Lunch inkluderat sallad, bröd, kaffe och kaka
  • Eftermiddagsfika med hembakat
  • Rykande varm glögg
  • Entré till Vinter på Norrviken
  • Lokal anpassad efter gruppens storlek
  • Tillgång till teknisk utrustning (vänligen kontakta oss för detaljer)
  • Vårt värdskap som omfattar planering, service och stöd under hela konferensen

Boka

Skapa en större konferensupplevelse

Addera aktiviteter till din konferens

Överraska dina medarbetare med en social och relationsbyggande teamaktivitet i anslutning till er konferens. Chokladprovning med Chocolaterian, kransbindning tillsammans med våra duktiga dekoratörer eller en kreativ workshop i RAVINEN Kulturhus är bara några exempel på vad vi kan hjälpa er att addera.

Upplev Vinter på Norrviken

Mellan den 30 november och 17 december lyser Norrviken upp som en magisk vintersaga, fylld med ljus, ljud och överraskningar. Upplev parkens lekfulla och färgstarka vinterskrud tillsammans med kollegorna.

Läs mer om Vinter på Norrviken

Boende hos våra samarbetspartners

Norrviken samarbetar med närliggande hotell som Torekov Hotell , Hotell Riviera Strand och Hotel Skansen. Vi hjälper gärna till att ordna övernattning om ni önskar att inkludera det som en del av er vinterkonferens.

Våra konferensrum

För att uppnå en produktiv och inspirerande konferens spelar lokalen stor roll. Det finns en brett utbud av konferensrum hos oss på Norrviken, alla utrustade med teknik för att kunna genomföra effektiva möten. Villa Abelin inrymmer fyra konferensrum, vackert inredda och dekorerade med tidstypisk interiör. För större sällskap och arrangemang finns Victoriahuset som rymmer upp till 150 gäster. Ett imponerande, inrett växthus som verkligen skapar en konferensupplevelse utöver det vanliga. Likaså inrymmer Orangeriet restaurang större sällskap med kapacitet för 400 gäster.

RAVINEN Kulturhus som är en del av Norrviken erbjuder ett auditorium med teaterteknisk utrustning, scenbelysning och plats för 210 personer. Med en arkitektur som imponerar skapar denna lokal otroliga möjligheter för det kreativa och inspirerande mötet.

Läs mer om våra konferenslokaler