Halvdagskonferens i sagolik miljö

Här på Norrviken har du och ditt team möjlighet att arbeta produktivt i en avkopplande och inspirerande miljö. Vi sköter alla praktiska detaljer så att ni kan rikta energi och fokus på era mål och prestationer. Helt enkelt maximera värdet av er halvdagskonferens.

Väljer ni att anordna en förmiddagskonferens inleds dagen med nybryggt kaffe och smörgås från Salamander café & bar. Konferensen genomförs i en av våra vackra konferenslokaler, anpassad efter gruppens storlek och behov. Er halvdagskonferens avslutas med lunch i Orangeriet restaurang i en rogivande omgivning. Där serveras ni närproducerad mat av högsta kvalitet. Alternativt om ni föredrar att genomföra er konferens på eftermiddagen. Då börjar dagen med en smakfull lunch och senare på eftermiddagen njuter ni av kaffe med härligt hembakat fikabröd.

En halvdagskonferens på Norrviken inkluderar:

  • Lokal anpassad efter gruppens storlek
  • Förmiddagsfika med smörgåsar alternativt eftermiddagsfika med hembakat
  • Lunch inkluderat sallad, bröd, kaffe och kaka
  • Tillgång till teknisk utrustning (vänligen kontakta oss för detaljer)
  • Entré och åtkomst till vår vackra trädgård
  • Vårt värdskap som omfattar planering, teknisk assistans och service under hela konferensen.

Boka

Lyft er konferens till en minnesvärd upplevelse

Addera aktiviteter till din konferens

Överraska dina medarbetare med en social och relationsbyggande teamaktivitet i anslutning till er konferens. Chokladprovning med Chocolaterian, kransbindning tillsammans med våra duktiga dekoratörer eller en kreativ workshop på RAVINEN Kulturhus är bara några exempel på vad vi kan hjälpa er att med.

Njut av Norrviken genom en guidad vandring

Lägg till en guidad tur till din konferens och passa på att ta del av Norrvikens fantastiska och inspirerande miljö tillsammans med dina kollegor. Det finns ett stort utbud av olika guidningar i varierad tids- och prisskala.

Läs mer om våra guidningar

Boende hos våra samarbetspartners

Norrvikens trädgårdar samarbetar med Torekov Hotell , Hotell Riviera Strand och Hotel Skansen. Vi hjälper gärna till att ordna övernattning om ni önskar att inkludera det som en del av er konferensupplevelse.

Våra konferensrum

Det finns en brett utbud av konferensrum hos oss på Norrviken. Villa Abelin inrymmer fyra konferensrum, vackert inredda och dekorerade med tidstypisk interiör. För större sällskap och arrangemang finns Victoriahuset som rymmer upp till 150 gäster. Ett imponerande, inrett växthus som verkligen skapar en konferensupplevelse utöver det vanliga. Likaså inrymmer Orangeriet restaurang större sällskap, med kapacitet på 400 gäster.

RAVINEN Kulturhus som är en del av Norrviken erbjuder ett auditorium med teaterteknisk utrustning, scenbelysning och plats för 210 personer. Med en arkitektur som imponerar skapar denna lokal otroliga möjligheter för det kreativa och inspirerande mötet.

Läs mer om våra konferenslokaler