Dagskonferens med trädgårdsfika

I hjärtat av trädgårdarna ligger Villa Abelin. Här finns flera konferenslokaler som passar såväl den mindre som den större gruppen.

I konferenspaketet Gröna mötet kombineras traditionell konferens med härlig tid i parken. Picknickkorgar står redo med nybryggt kaffe och hembakat. I trädgårdarna finns många inspirerande platser att välja mellan. Kanske föredrar ni den milsvida havsutsikten från Äppelträdgården eller mystiken i Japanska trädgården. Alla våra trädgårdsrum står till ert förfogande och valet är ert.

Förläng vistelsen ute i trädgården, ett perfekt tillfälle för grupparbete och diskussion. I Körsbärsträdgården finns bord och stolar utplacerade under våra vackra körsbärsträd. Här får ni även sällskap av Norrvikens färggranna vänner, påfåglarna.

Lunch serveras i Orangeriet restaurang där ni njuter av omsorgsfullt tillagad mat av råvaror från regionen.

 

Boka

Halvdag

Halvdag

  • Picknickkorg med kaffe och hembakat
  • Lunch med sallad, bröd, kaffe och kaka

Pris lågsäsong: 815 kr
Pris högsäsong: 975 kr

Läs mer om vad som ingår i halvdag

Heldag

Heldag

  • Förmiddagsfika med smörgås
  • Lunch med sallad, bröd, kaffe och kaka
  • Picknickkorg med kaffe och hembakat

Pris lågsäsong: 945 kr
Pris högsäsong: 1125 kr

Läs mer om vad som ingår i heldag

I samtliga paket ingår lokal anpassad efter gruppens storlek, tillgång till teknisk utrustning (vänligen kontakta oss för detaljer) samt entré och tillgång till vår vackra park.

Boka

Våra konferensrum

Vi har ett brett utbud av möteslokaler på Norrviken. Villa Abelin har fyra eleganta konferensrum dekorerade med tidstypisk design. Victoriahuset, vårt inredda växthus rymmer upp till 150 gäster och skapar en vacker inramning som förgyller konferensupplevelsen. Orangeriet restaurang har plats för sällskap upp till 400 gäster.

RAVINEN Kulturhus, som är en del av Norrviken, erbjuder ett auditorium med komplett teaterteknisk utrustning, scenbelysning och plats för 210 personer. Med sin arkitektur ger denna lokal fantastiska möjligheter för inspirerande möten.

Läs mer om våra konferenslokaler

Fler konferenspaket