Välkommen till att boka vårt vackra och stämningsfulla julbord på Norrviken. Njut av Bjärehalvöns delikatesser och musikunderhållning.

Lyxiga smaker

På Norrvikens vis

Lyxiga smaker

I vackra Orangeriet dukar vi fram julens råvaror, omsorgsfullt utvalda av våra kockar. Vi inleder med det kalla julbordet fullt av delikatesser som sill, lax, ägg och chark. Varmrätten serveras på Norrvikens vis medan ni njuter av underhållning och ert sällskap. Därefter väntar det söta, goda dessertbordet med allt man kan önska.

Boka julbord

En underhållande kväll

Musik med Stefan & co

Upplev riktig julstämning tillsammans med Stefan Gunnarsson, svensk musiker och hyllad pianist i TV-programmet ”Så ska det låta”. Tillsammans med två musikaliska vänner bjuder han på härliga jullåtar och klassiska hits under en helkväll med underhållning på toppnivå!

En underhållande kväll
Hotell/boende

Boende

Övernattning för våra gäster

Vi har ett samarbete med tre härliga hotell på Bjärehalvön – Torekov hotell, Hotel Skansen och Hotel Riviera Strand.

Julbord på Norrviken

Boka redan idag

Julbord på Norrvikens vis innebär först ett kallt julbord fullt av delikatesser, därefter serveras en varm huvudrätt vid bordet och kvällen avslutas med ett dignande dessertbord.

Julbord med underhållning

Datum: 6/12, 7/12, 8/12, 14/12 och 15/12

Pris: 845 kr/person inkl. moms

Julbord utan underhållning

Datum: 30/11

Pris: 555 kr/person inkl. moms

Glögg från 18.30

Boka julbord

Vinter i parken

Norrviken i julskrud

Norrvikens trädgårdar bjuder på en annan sorts skönhet i vinterskrud. Villa Abelin välkomnar med magisk ljussättning för att ge er en riktig julkänsla. Ta en promenad i parken som glittrar stämningsfullt innan ni slår er ner vid julbordet i storslagna Orangeriet. Varmt välkomna tillsammans med kollegor, familj eller vänner för en oförglömlig kväll.

Julbord på Norrviken

Välkommen till Jul på Norrviken för hela familjen

Mer information kommer snart!