Covid-19 <br>(Corona–virus) Covid-19 <br>(Corona–virus)

Information

Covid-19
(Corona–virus)

Vi följer noga de rekommendationer som utlyses av Folkhälsomyndigheten kring Covid-19 samt vidtar de försiktighetsåtgärder som krävs och tar ansvar för de delar vi kan påverka och gläder oss åt det faktum att vi på Norrvikens trädgårdar fortfarande kan erbjuda våra gäster något alldeles underbart.

Vi utökar städtillfällena ytterligare för om möjligt en ännu renare miljö att vistas i under ditt besök hos oss. Det gäller alla offentliga inomhusytor som är extra utsatta. Vi har även handsprit utplacerade på olika stationer där du enkelt kan rengöra dina händer. Våra kassor är kontantfria.

Parken och restaurangen är stor och det finns plats för oss alla, vilket gör det lätt att ge varandra utrymme. Var rädd om dig själv och andra och håll avstånd vid köbildning. Stanna hemma om du är sjuk eller om någon i ditt hushåll har misstänkt eller konstaterad covid-19.

Vill du följa oss på håll?

Befinner du dig lång bort eller inte kan besöka oss, kommer vi se till att du ska få njuta av Norrvikens trädgårdar via Instagram och Facebook, där tar vi med dig ut i parken och upptäcker den tillsammans.

Vi informerar oss löpande om läget och uppdaterar informationen vid behov.

Varmt välkommen!

Här finner du Folkhälsomyndighetens riktlinjer för att skydda dig själv och andra.