Höst på Norrviken

Öppet onsdag – söndag kl.10-17. Fri entré. Varmt välkommen!

 Passionens år 2022

Vi anar att hösten är i antågande. Plötsligt en dag ligger det gula löv på grusgången och man genomfars av en önskan om att det ska bli några riktigt varma och still dagar till.

Ett år med PASSION. Vi hyllar trädgårdskonsten, glädjen till livet och kärleken till blomman. Njut av stunden, skönheten och det oförutsägbara med musik, arrangemang och utställningar i en magisk park med unika stilträdgårdar. Vi bjuder in till ett passionerat år.

Välkommen till en färgsprakande höst på Norrviken!

Biljettköp

Aktuellt

Utställningar

Butik Norrviken

Butik Norrviken

Butik Norrviken är fylld av härligheter. Här finner ni en mix av Laserows antika objekt, egendesignade produkter och andra vackra varumärken.

Se öppettider

Julbord

Julbord

Njut av ett traditionellt skånskt julbord i vackra Orangeriet restaurang med entré till Vinter på Norrviken då du får uppleva trädgårdarna, klädda i magisk vinterskrud.

Läs mer & boka

Guidning

Guidning

Följ med på någon av våra guidade vandringar som kommer löpa genom säsongen. Vi dyker ner i årets tema, trädgårdshistoria, blomsterprakt och Rudolf Abelins historia. Vi har även privata guidningar vid förfrågan.

Läs mer

En perfekt mötesplats

En perfekt mötesplats

Lämna kontoret en stund och kicka igång kreativiteten i vår fantastiska park. Norrviken erbjuder en unik och flexibel mötes- och evenemangsplats.

Läs mer

En oförglömlig dag

En oförglömlig dag

Vi erbjuder vigsel, bröllopsfest och svit för natten. De historiska trädgårdarna och den vackra miljön sätter stämningen under er minnesvärda dag.

Läs mer

Chocolaterian

Chocolaterian

På Chocolaterian serveras bl a en perfekt espresso, varm choklad eller en stenugnsbakad surdegspizza. Titta gärna in i vår pralinverkstad.

Se öppettider

30 november – 18 december

Vinter på Norrviken