Sommarkväll med… Sommarkväll med…

Aktuellt

Sommarkväll med…

Datum: 12 augusti – 15 augusti

Under fyra sköna sommarkvällar kommer några av landets bästa och populäraste artister att spela på Norrvikens trädgårdar. Det blir en blandning av legendariska favoriter och skimrande nya stjärnor, som sätter total guldkant på sommaren.

12 augusti: Loreen
13 augusti: Timbuktu & Masaka Trio
14 augusti: Sarah Klang + Myra Granberg
15 augusti: Albin Lee Meldau

KÖP BILJETT

SARAH KLANG

Sarah Klang introducerade sig med en serie uppmärksammade singlar under 2016-2017 och när hon gjorde tv-debut i På spåret sjöng hon sig rakt in i tittarnas hjärtan. Den Grammisbelönade debuten ”Love In The Milky Way” och uppföljaren ”Creamy Blue” etablerade Sarah som en av landets absolut största röster. Nu är hon aktuell med det hyllade albumet ”Virgo”

MYRA GRANBERG

”Tills mitt hjärta går under”, ”Äru min nu”, ”HKF (Håll käften och försvinn)” – Myra Granberg har radat upp supersinglar sen genombrottet 2019 och seglat upp som en av landets mest streamade och älskade artister. Men redan innan hon klev in i rampljuset var Myra en etablerad låtskrivare och producent. Anslaget är fräscht, refrängerna smittsamma och texterna ärligt raka.

ALBIN LEE MELDAU

Sen det bredare genomslaget via Så mycket bättre har Albin Lee Meldau seglat upp till en av våra mest älskade artister. Utsålda konserter har varvats med svenskspråkiga släpp och personliga tolkningar av internationella låtskatter. Med den avskalat vackra singeln ”Josefin”, som släpptes i våras, bevisade Albin Lee Meldau återigen att han är en mästerlig låtskrivare och textförfattare.

LOREEN

Från Eurovision till Så mycket bättre och allt däremellan – Loreen går alltid sin egen väg och undviker de självklara genvägarna. Det har resulterat i en unik karriär, där hög artistisk kvalitét och integritet har legat till grund för enorma framgångar och förstklassiga hits. Och då Europa tidigare i år röstade fram de bästa låtarna någonsin från Eurovision Song Contest var det endast ABBA som kunde mäta sig med Loreen.

TIMBUKTU

Tre decennier in i karriären är Timbuktu precis lika imponerande som han har varit sen Dag 1. I höst släpper han sitt första nya album på sju år. Men redan nu får vi chansen att se honom i en helt ny sättning – tillsammans med Masaka Trio. Soundet är avskalat, rytmen svängig, ackorden själfulla och låtarna lika fantastiska som vanligt. Tänk er Timbuktu på en jazzklubb i Harlem, så förstår du hur bra det här kommer att bli.

Coronaanpassat evenemang:

Vi som arrangör följer Folkhälsomyndighetens restriktioner och allmänna rekommendationer för att hindra smittspridning. Det innebär bland annat att evenemanget har begränsad kapacitet. Men även du som evenemangsbesökare har ett ansvar. Därför ber vi dig att:

– Vissa hänsyn och hålla avstånd till övriga besökare, detta gäller på alla delar av evenemanget

– Tvätta/sprita händerna noggrant, handsprit och möjlighet till handtvätt kommer finnas på plats

– Följa regler och uppmaningar på plats

– Stanna hemma och/eller testa dig om du känner minsta symtom  – innan du kommer till evenemanget

Övrig info:

Insläpp: 18:00
Konsertstart: Ca 20:00
Åldersgräns: 13 år

Flexibel biljett: Sittplatsbiljett som kan komma att omvandlas till ståplatsbiljett ifall restriktionerna ändras.

Mat & dryck finns att köpa under samtliga kvällar.

Ej tillåtet att ta med egen mat & dryck på området.