Farsdag och Gåsamiddag Farsdag och Gåsamiddag

Aktuellt

Farsdag och Gåsamiddag

Datum: 13 november – 14 november

Fira farsdag med en härlig gåsamiddag på Orangeriet restaurang.

Meny

Svartsoppa med kråsomelett och persilja
Alt
Trattkantarellsoppa med kråsomelett och persilja
*
Gåsleverterrin med portvinsinkokta russin, confiterat gåslår, inlagd steklök samt frissesallad
*
Rosastekt gåsbröst med brysselkål, rödkål, stekt äpple, rotsellerikräm samt rödvinsky
*
Äppeldessert med mandel, smörstekta kavringskrutonger och vaniljglass med kanel

Tid

Lördag 13 november kl. 18.00-21.00

Söndagen 14 november kl. 11.30 -15.00

Pris

Gåsmeny 595 kr/person

Bokning

Boka bord på info@orangerietbastad.se eller på 0431-30 21 10

Antal platser är begränsade. Vi följer FHM restriktioner och är rädda om varandra.