Fotografiutställning med Anna Lauridsen Fotografiutställning med Anna Lauridsen

Evenemang

Fotografiutställning med Anna Lauridsen

Datum: 9 augusti – 2 september

Hjärtligt välkommen till Anna Lauridsens utställning ”Kärleksbetraktelser”!

Genom sitt företag Kullafoto fotograferar Anna på heltid. Sedan 11 år tillbaka är det bröllop som tar upp den största delen av bokningarna. Anna älskar att fotografera dokumentärt och använder en teknik som inom bröllopsbranschen kallas ”storytelling”. Det går ut på att skapa en berättelse av bilder och gärna en historia i varje bild. Betraktaren ska kunna titta på en bild, få en känsla och se vad som hände utan en förklarande text.

”De bästa bilderna tycker jag är, när man känner en koppling till bilden och den skapar en minnesprocess. Jag slutar aldrig att fascineras av ”människan” som för mig är det centrala under bröllopet!”

Annas ambition är att skapa vackra bröllopsporträtt med tonvikt på känsla och närvaro, att lyckas fånga de viktiga men ofta kortvariga ögonblicken så att man kan återuppleva dem – om och om igen!

I utställningen ”Kärleksbetraktelser” delar hon med sig av just några av dessa speciella tillfällen. Hon bjuder på vackra brudpar och hänförande natur. Och en massa kärlek såklart!

”Jag hoppas att ni tycker om mina bilder och jag ser fram emot att få feedback. Ett stort, varmt tack till mina underbara medverkande brudpar!”