Antikrundan på Norrvikens trädgårdar Antikrundan på Norrvikens trädgårdar

Aktuellt

Antikrundan på Norrvikens trädgårdar

Datum: 23 augusti

Upplev sensommarens folkfest när Anne Lundberg och några av Sveriges främsta antikexperter kommer till Norrviken under Antikrundans turné. Det är första gången som programmet spelas in i Båstad. 

– Vi ser verkligen fram emot att spela in Antikrundan på Norrvikens trädgårdar. Vackrare plats kan vi ju inte önska! Vi hoppas att det blir många besökare från hela Halland och Skåne, säger Pernilla Månsson Colt, producent för programmet sedan 2008.

Inspelningen blir tisdagen den 23 augusti. 

Tid:

Från kl. 9
Insläpp i parken för dig med föremål. Observera att det är utmärkt särskild ingång för dig med föremål som därmed går in utan entré

kl. 10
Värderingarna börjar. Plats: Victoriahuset
Insläpp för allmänna besökare i parken

Tänk på att det kommer vara mycket besökare i parken denna dag. Vi förordar därför samåkning både för logistiken och miljöns bästa. Det kommer även filmas i parken under hela dagen. 

Pris:

Fri entré för dig med föremål, observera att det är en särskild ingång. Anvisning på plats.

Ingår i entréavgift
Dagsentrè vuxen: 15o kr
Barn 0-18 år: fri entr

Fakta: 

Det första programmet av svenska Antikrundan spelades in 1989 i Malmö och Helsingör och var ett samarbete med BBC. Experterna kom både från England och Sverige och värdena i programmet angavs i både svenska kronor, danska kronor och i engelska pund. Förvirrat och charmigt. Redan året därpå var det enbart svenska experter som kunde värdera föremålen i svenska kronor. Sedan dess har programmet spelats in och sänts varje år. Programmet har haft två programledare, Jesper Aspegren och Anne Lundberg. Antikrundan är ett av SVT:s absolut populäraste program och lockar storpublik varje säsong både i SVT1 och SVT Play.

Programmet börjar sändas i januari 2023 klockan 20:00 i SVT1 och SVT Play.