Anmälan Hantverksmässan Anmälan Hantverksmässan

Evenemang

Anmälan Hantverksmässan

Datum: 5 December – 31 January

Med gedigna hantverkare och Norrvikens underbara miljö är Hantverksmässan en av Skandinaviens största och vackraste konsthantverksmässa i sitt slag. Nu blickar vi mot ett händelserikt år där vi bland annat kommer att fira Norrvikens 100 års jubileum som erbjuder både er och besökarna upplevelser utöver det vanliga!

Inför den 31:a upplagan av Hantverksmässan i Båstad kommer vi erbjuda en fullspäckad helg med händelser och aktiviteter för hela familjen. Vi önskar lyfta hantverket genom tiden med intressanta föreläsningar, workshops och tävlingar.

Läs mer

Boka plats

För att kunna uppfylla ditt platsönskemål vill vi ha din anmälan senast 31 januari. Då fördelas platserna enligt önskemål bland de anmälningar som inkommit. Resterande platser fördelas löpande under våren. Vi tar emot efteranmälan fram till några veckor innan mässan, men då i mån av utrymme.

Varmt välkommen med din anmälan!

Presentation av ditt hantverk

Var god ge en utförlig presentation av ditt hantverk (behövs ej för utställare som deltagit tidigare och har oförändrat sortiment).

Hyra av plats utomhus för konsthantverk
Hyra av plats utomhus för mathantverk
Hyra av plats utomhus för knivmakare/designelever

Hyra av monter i tälthall (monterdjup 2.40m)

Hyra av tillbehör

Obs! Dubble priset på tillbehör efter 31/5

Hyra av övrigt

Moms tillkommer på samtliga priser. Bokningsbekräftelse skickas ut per e-post när vi mottagit din anmälan, dock tidigast 1 februari.