Driven butikssäljare Driven butikssäljare

Lediga tjänster

Driven butikssäljare

Norrviken är i en stark utvecklingsfas. Vi söker fler kollegor till vår nya butik som öppnar i juni. Som person har du erfarenhet av butiksförsäljning, är strukturerad, passionerad och har känsla för stil och tonalitet.

Om oss
Norrvikens trädgårdar är en unik plats med sina vackra stilträdgårdar, en pampig villa med restaurang/festvåning konferensrum, sviter, och café. Vi är under en uppbyggnadsfas med många intressanta projekt och höga ambitioner, där vi nu bygger en helt ny butik fylld av inspiration, trädgårdsprodukter och inredning.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att vara en del av ett härligt gäng, där viljan att driva butiken framåt med passion och kunskap kommer att vara betydande.

Butikens sortiment består av antikviteter i kombination med modern design. 

Arbetet innefattar butiksarbete, uppackning, inleveranser, statistik och naturligtvis försäljning. Du behöver ha känsla för att dekorera butiken i syfte att inspirera och skapa köpsug för våra kunder, och vi ser stort värde i att du har intresse för växter/odling eller antikviteter.

Din profil
Du är intresserad av siffror och har goda kunskaper i Excel samt förstår helheten i det administrativa i en butik. Du kommer att arbeta nära butiksansvarig, ha eget ansvar i vissa delar och vill växa i organisationen.

Vi ser också behov av en driven person med god överblick och intresse för trender och omvärlden och brinner för stil och tonalitet och har erfarenhet inom inredning. 

Oavsett profil behöver vi medarbetare med passion för Norrviken och viljan att ge våra gäster inspiration och hjälp. Vi värderar ordning, stil och arbetsglädje med någon som, lika driven som oss, tar Norrviken in i framtiden med en butik som inspirerar och attraherar dem som kommer till oss. 

Skriv ihop några rader om dig själv och vad du kan tillföra vår vackra arbetsplats med härliga kollegor.

Varaktighet/Arbetstid
80% tjänst på plats i Båstad. Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Arbetstiden är även förlagd till helger, då vi har öppet alla dagar i veckan under sommarhalvåret. Årsarbetstid.

Lön
Fast lön enligt ök.

Start
April 2021

Ansökan
Rekryteringsprocessen sker kontinuerligt, dock vill vi ha in din ansökan senast 1/3 2021.

Eventuella frågor besvaras av butiksansvarig Camilla Kvist camilla.kvist@norrvikenbastad.se

Skicka din ansökan omgående till; camilla.kvist@norrvikenbastad.se