Arbetsledare för trädgårdsteamet på Norrvikens trädgårdar Arbetsledare för trädgårdsteamet på Norrvikens trädgårdar

Lediga tjänster

Arbetsledare för trädgårdsteamet på Norrvikens trädgårdar

Är du trädgårdsutbildad och har erfarenhet av arbetsledning?

Norrvikens trädgårdar utvecklas och därför söker vi nu en arbetsledare som vill vara med i det fortsatta arbetet att utveckla och bevara den unika parken på Norrviken. Under de senaste fem åren har trädgårdarna genomgått försiktiga restaureringar och samtidigt har nya byggnader och trädgårdsavsnitt uppförts i syfte att förbättra för det ökande besöksantalet. Därav söker vi nu dig med tidigare erfarenhet från historiska anläggningar eller besöksträdgårdar i rollen som arbetsledare och som har projektledaregenskaper.

Om oss
Norrvikens trädgårdar grundades av Rudolf Abelin. Han kom till Båstad 1906 i sitt sökande efter en plats där han kunde förverkliga sin dröm om att skapa ett ”levande trädgårdsmuseum”. Rudolfs vision vill vi förvalta och förflytta till vår samtid. Under kommande år så kommer trädgårdarna på Norrviken att utvecklas mycket. Vi kommer att investera i både växtlighet och människor som vill vara med och förverkliga vår vision

Trädgårdarna besöks för att betraktas och njutas av, och fungerar även som en arena för konserter, teatrar, mässor och utställningar. Villa Abelin som är belägen mitt i anläggningen är en unik mötesplats med sina vackra konferensrum och sviter, cafeteria och restaurang för 400 sittande gäster.

Din profil

Du har någon form av högre utbildning inom trädgård och kommer ha en roll som arbetsledare i den dagliga driften bestående av åtta trädgårdsanställda, ett antal säsongsanställda och praktikanter, samt samverka inom gestaltning och utveckling av parken. Du ska kunna driva egna projekt utifrån övergripande strategier där målet är att utveckla Norrviken som mötesplats. Att utifrån ett helhetsperspektiv grundad i anläggningens historik planera, utveckla, komplettera och bygga grönytor där besökarnas behov finns med.


Vi söker dig som brinner för yrket och trivs med att arbeta i en park med mycket hög ambitionsnivå gällande skötsel och estetik. Du trivs med att få effektivitet och arbetsglädje i gruppen och har en naturlig fallenhet både för att leda människor, effektiva arbetssätt och insatser som får ”trädgården att blomma”. Som sökande så trivs du med att jobba i en miljö där det händer mycket. Du är både noggrann och praktiskt lagd och trivs med att hålla snyggt runt omkring dig och att skapa resultat som ger effekt. Din personlighet är tydlig, serviceinriktad och du trivs med att jobba i team. Körkort krävs.

Arbetsuppgifter
I din roll som arbetsledare tar du aktiv del i gestaltning, anläggningsarbete och upprättar budget samt deltar praktiskt i utförandefasen.

Som arbetsledare ansvarar du även för säsongsanställda och praktikanter, där du bidrar med din kunskap och visionära lösningar i ett hållbarhetstänkande.

I tjänsten som arbetsledare jobbar du såväl självständigt som i nära samarbete med andra professioner inom olika projekt. Tillsammans driver ni projekt genom samordning, samarbete och fortlöpande kommunikation med ägare såväl internt som externt.

Krav:

  • Högskole- eller universitetsexamen
  • Aktuell arbetslivserfarenhet som arbetsledare eller motsvarande

Meriterande:

  • Längre erfarenhet från likande arbetsplatser
  • Vana att arbete i projektform
  • Arbetat med långsiktig hållbar utveckling av gröna miljöer

Varaktighet/Arbetstid

100 % tjänst på plats i Båstad. Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Viss arbetstid kan bli förlagd till helger. Vi arbetar med årsarbetstid.

Lön

Fast lön enligt ök. Vi har kollektivavtal med Gröna Arbetsgivare

Start

Omgående, eller enligt överenskommelse

Ansökan

Rekryteringsprocessen sker kontinuerlig, dock vill vi ha din ansökan senast den 15 april.

Eventuella frågor besvaras av trädgårdsmästare Pierre Nestlog 0720-509093.

Skicka din ansökan till;

pierre@norrvikenbastad.se